Judo

Liity porukkaan

Etusivu / Judo / Liity porukkaan / Ryhmät / Muksujudo

Muksujudotreenit Vallilassa: Päijänteentiellä

Muksujudossa keskitytään lapsen tasapainoaistien, koordinaation ja ketteryyden kehittymiseen leikin ja kamppailun avulla.  Ensimmäisenä judollisena harjoitteena opetellaan kaatumaan oikein. Tämä mahdollistaa myöhemmässä vaiheessa heittojen harjoittelemisen.

Miksi judo?

Judo on erinomainen lapsen yleiskunnon kohottaja. Lisäksi judossa kehitytään henkisesti: judon harrastaja eli judoka oppii itsekuria, arvostusta ja rohkeutta. Judossa kehitytään yhdessä kannustavassa ilmapiirissä. Siksi judo sopii kaiken ikäisille ja kokoisille tytöille ja pojille!

Muksujudon lähtökohtana on lapsen monipuolisen liikunnan tukeminen. Muksujudossa opetellaan myös judollisia taitoja, kuten harjoitusparin hallitsemista matossa ja heittoja. Kun lapsi oppii jo pienenä tuntemaan kehonsa ja hallitsemaan sitä paremmin, hänellä on iän myötä paremmat edellytykset omaksua vaikeatkin judotekniikat niin, että ne ovat luontevia.

Judon avulla lapsi oppii kunnioittamaan muita ja toimimaan niin parin kanssa kuin ryhmässäkin. Jokainen judossa käyvä toimii yhteisesti sovittujen käyttäytymissääntöjen mukaisesti. Itsensä hallitseva ja judon periaatteet sisäistänyt lapsi on henkisesti ja fyysisesti vahvempi myös judotatamin ulkopuolella. Meido-Kanissa muksujudoa ohjaavat aikuiset, lasten ohjaamiseen koulutetut kokeneet judokat.

Meido-Kan Judo on Olympiakomitean laatukriteerit täyttävä tähtiseura!

Muksujudon säännöt

  1. Pitää kuunnella
  2.  Kaikkien kanssa treenataan
  3. Ketään ei kiusata
  4. Jalat pestään ennenkuin tullaan tatamille
  5. Kaverista pidetään huolta

Judo-ohjaajat opettavat lapsia Muksujudossa

Hinta

Katso muksujudon harjoitusvuorot harjoituskalenterista, sekä harjoituspaikat salit ja ohjaajat -sivulta.

Ilmoittaudu paikan päällä tai ota yhteyttä etukäteen!