Aikido

Liity porukkaan

Etusivu / Aikido / Liity porukkaan / Juniorit

Aikidojuniorien syksy 2020

Aikidojunnujen harjoitukset ovat syyskaudella 2020. Huomioithan, että harjoituksiin ilmoittauduttava ennakkoon sporttis.net palvelussa.

  • Maanantaisin 17-18
  • Lauantaisin 14-15:30

Aikidolisenssi on junioreille pakollinen. Muistakaa siis hankkia aikidolisenssi vuodelle 2020. Aikidolisenssistä ja sen hankkimisesta saat lisätietoa Aikidoliiton sivuilta: https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Tiedotusta myös Facebookin kautta ja junnujen omassa Whatsapp-ryhmässä. Käykää tykkäämässä FB yhteisöstä Meido-Kan aikido

Juniorien harjoituksia vetävät ohjaajat ja heidän yhteystiedot (puhelinnumero) löydät Salit ja ohjaajat sivulta.

Tähtiseura aikido

Natsagraduoinnit ja poikkeukset harjoitusaikoihin syyskaudella 2020

Seuraa ilmoittelua harjoituksissa, täällä ja Meido-Kan Aikido FB sivulla. Vallitsevan koronatilanteen johdosta poikkeuksia harjoitusajoissa voi tulla lyhyellä varoitusajalla. Ensisijainen tiedotuskanava poikkeuksista on jäsenrekisterin perusteella lähetettävä sähköposti.

  • ma 28.9.2020 natsagraduointi, pelisääntökeskustelu
  • la 24.10.2020 natsagraduointi
  • la 31.10.2020 halloweentreenit ja treenien jälkeen leffailta dojolla (katsotaan jonkin japanilainen animaatio)
  • ma 23.11.2020 natsagraduointi
  • la 19.12.2020 natsagraduointi
  • ma 21.12.2020 syyskauden 2020 viimeiset harjoitukset

Mahdolliset muihin kuin juhlapyhiin tai koulujen lomiin liittyvät harjoitusten perumiset johtuvat ohjaajien koulutustilaisuuksista.

Aikidon aloittaminen

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan aikidoa. Aikidon junioriryhmä on tarkoitettu 9-14 -vuotiaille lapsille ja nuorille. 15 vuotta täyttäneet voivat aloittaa suoraan aikuisten ryhmässä. Aikidojuniorien alkeiskurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa muun junnuryhmän harjoitusten yhteydessä. Kurssimaksu eli seuran puolen vuoden jäsenmaksu on 160 €.

Voit tulla aluksi muutamiin harjoituksiin kokeilemaan ennen seuran jäsenmaksun maksamista. Täytä kuitenkin juniorin jäsenhakemus jo saman tien, niin se ei myöhemmin unohdu. Saat ohjeet jäsenmaksun maksamiseen täytettyäsi jäsenhakemuksen. Jos juniori ei kokeilun jälkeen haluakaan jatkaa aikidoa, vastaatte vain jäsenrekisterinhoitajan lähettämiin jäsenmaksuohjeisiin, että harrastus ei jatkunut kokeilua pidemmälle.

Juniorille pitää hankkia myös aikidolisenssi. Lisenssistä saa lisätietoja Suomen Aikidoliiton sivuilta: https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/

Seuraava juniorien alkeiskurssi järjestetään muun junnuryhmän harjoitusten yhteydessä alkaen lauantaina 22.8.2020 klo 14:00. Mukaan voi tulla kahden kuukauden ajan aloituksesta.

Seuraa ilmoittelua tällä sivulla sekä facebookissa Meido-Kan aikido yhteisösivulla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Nina Lagus, 050 3475867, nina.lagus (a) gmail.com

Ohessa lyhyt video aikidon junnutreeneistä, joka on kuvattu Stadikalla keväällä 2013. Videon kuvaus ja editointi Pekka Uotila.

Meido-Kan junioriaikido on hauskaa, hikistä ja haastavaa!