Aikido

Liity porukkaan

Etusivu / Aikido / Liity porukkaan / Aloita Aikido

 

Aikidojuniorit 9 – 14v

Aikidojunnujen harjoitukset ovat syyskaudella Vallilan dojolla (Päijänteentie 1)

Maanantaisin 17:00-18:00
Lauantaisin 14:00-15:30

Aloittavien juniorien syyskauden kestävä peruskurssi järjestetään junioriharjoitusten yhteydessä. Aloittelijana voi tulla peruskurssille mukaan vielä kahden kuukauden ajan aloituksesta.

 

Aikido aikuiset 15v + 

Aikuiset harjoittelevat sekä Vallilan (Päijänteentie 1) että Herttoniemen (Mekaanikonkatu 3 A 2.krs, Malkitin talo) dojoilla. Harjoituksia on lähes joka päivä. Harjoitusajat ja paikat löytyvät Harjoittelu osiosta.

Kaikki aikuisten harjoitukset ovat myös aloittelijoille soveltuvia. Aikidoa harjoitellaan pareittain. Parit vaihtuvat harjoitusten aikana useaan kertaan. Harjoitusten vaativuus sovitetaan aina kunkin parin osaamisen sallimien rajojen mukaisesti. Aloittelijat harjoittelevat pääsääntöisesti kokeneempien kanssa.

Aloittelijoille sekä pidempään treenanneille perustekniikkaansa kehittäville järjestetään yleensä kaksi kertaa kaudessa peruskurssijaksot. Kuukauden ajan tietyt harjoitusajat on varattu perustekniikan harjoitteluun.

Lisätietoa peruskursseista

Vallitsevasta tilanteesta johtuen erillisiä peruskurssijaksoja ei kuitenkaan järjestetä syksyn 2020 aikana. Toimimme ja reagoimme kulloisenkin tilanteen sekä seuran, aikidoliiton ja valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti. Toistaiseksi aloittelevat harjoittelijat otetaan mukaan toimintaan normaalien harjoitusten yhteydessä.  Lisätietoa aikidon aloittamisesta saa sähköpostilla: aikido (a) meidokan.fi

 

Harjoitusmaksut 2020

Vuosipuolikkaan harjoitusmaksu junioreilla ja aikuisilla on 160 eur.

Aikidoliiton, tapaturmavakuutuksen sisältävä, aikidolisenssi on kaikille harjoittelijoille pakollinen. Muistakaa siis hankkia aikidolisenssi vuodelle 2020. Aikidolisenssistä ja sen hankkimisesta saat lisätietoa Aikidoliiton sivuilta:https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/. Lisenssin saa hankittua myös ilman tapaturmavakuutusta jos oma vakuutuksesi kattaa myös taistelulajien harjoittelussa tapahtuneet tapaturmat.

Aloittelijoille aikidoliitto tarjoaa maksuttoman tutustumislisenssin ja -vakuutuksen jotka ovat voimassa maks. 3 kk tai ensimmäiseen graduointiin asti. Tutustumislisenssin saa hankittua täyttämällä aikidoliiton tutustumislisenssi-loimakkeen.

 

Tervetuloa, tatamilla tavataan

Tiedotusta myös Facebookin kautta. Käykää tykkäämässä FB yhteisöstä Meido-Kan aikido