Aikido

Liity porukkaan

Etusivu / Aikido / Liity porukkaan / Aloita Aikido

Aikidojuniorit 9 – 14v

Aikidojunnujen harjoitukset ovat syyskaudella Vallilan dojolla (Päijänteentie 1)

  • Maanantaisin 17:00-18:00
  • Lauantaisin 14:00-15:30

Aikidojunnut bokken

Aloittavien juniorien syyskauden kestävä peruskurssi järjestetään junioriharjoitusten yhteydessä. Aloittelijana voi tulla peruskurssille mukaan vielä kahden kuukauden ajan aloituksesta.

Aikido aikuiset 15v +

Aikuiset harjoittelevat sekä Vallilan (Päijänteentie 1) että Herttoniemen (Mekaanikonkatu 3 B) dojoilla (tietoa dojoista) . Harjoituksia on lähes joka päivä.

Kokyonage

Uusille harjoittelijoille järjestetään perustekniikan harjoituksia, joissa käydään läpi turvallinen liikkuminen ja aikidon perusteet. Sen jälkeen siirrytään yhteisiin harjoituksiin, joissa aloittelijat harjoittelevat pääsääntöisesti kokeneempien kanssa. Aikidoa harjoitellaan pareittain. Parit vaihtuvat harjoitusten aikana useaan kertaan. Harjoitusten vaativuus sovitetaan aina kunkin parin osaamisen mukaisesti.

Perustekniikan harjoituksissa

  • uudet harjoittelijat tutustuvat lajiin ja oppivat alkeet
  • kaikki harjoittelijat opettelevat ja hiovat perustekniikkaa
  • voit valmistautua graduointiin (myös vapaatreeneissä)
  • järjestetään teemaharjoittelua esim. ukemi, n. kyu

Lue lisää aikidon aloittamisesta.

Harjoitusmaksut 2022

Vuosipuolikkaan harjoitusmaksu junioreilla ja aikuisilla on 170 eur.

Aikidoliiton, tapaturmavakuutuksen sisältävä, aikidolisenssi on kaikille harjoittelijoille pakollinen. Muista siis hankkia aikidolisenssi vuodelle 2022. Aikidolisenssistä ja sen hankkimisesta saat lisätietoa Suomen Aikidoliitosta. Lisenssin saa hankittua myös ilman tapaturmavakuutusta jos oma vakuutuksesi kattaa myös taistelulajien harjoittelussa tapahtuneet tapaturmat.

Aloittelijoille Suomen Aikidoliitto tarjoaa maksuttoman tutustumislisenssin ja -vakuutuksen jotka ovat voimassa maks. 3 kk tai ensimmäiseen graduointiin asti. Tutustumislisenssin saa hankittua Suomisport-palvelussa.

Tervetuloa, tatamilla tavataan

Seuraa tiedotusta myös Facebookin kautta. Käy tykkäämässä FB yhteisöstä Meido-Kan aikido