Aikido

Liity porukkaan

Etusivu / Aikido / Liity porukkaan / Aloita Aikido

 

Aikidojuniorit 9 – 14v

Aikidojunnujen harjoitukset ovat kevätkaudella 11.1 – 25.5. Vallilan dojolla (Päijänteentie 1)

Maanantaisin 17:00-18:00 (13.1. alkaen)
Lauantaisin 14:00-15:30 (11.1. alkaen)

Aloittavien juniorien kevätkauden kestävä peruskurssi järjestetään junioriharjoitusten yhteydessä. Aloittelijana voi tulla peruskurssille mukaan vielä kahden kuukauden ajan aloituksesta.

 

Aikido aikuiset 15v + 

Aikuiset harjoittelevat sekä Vallilan (Päijänteentie 1) että Herttoniemen (Mekaanikonkatu 3 A 2.krs, Malkitin talo) dojoilla. Harjoituksia on joka päivä. Harjoitusajat ja paikat löytyvät Harjoittelu osiosta.

Kaikki aikuisten harjoitukset ovat myös aloittelijoille soveltuvia. Aikidoa harjoitellaan pareittain. Parit vaihtuvat harjoitusten aikana useaan kertaan. Harjoitusten vaativuus sovitetaan aina kunkin parin osaamisen sallimien rajojen mukaisesti. Aloittelijat harjoittelevat pääsääntöisesti kokeneempien kanssa.

Aloittelijoille sekä pidempään treenanneille perustekniikkaansa kehittäville järjestetään kaksi kertaa kaudessa peruskurssijaksot. Kuukauden ajan tietyt harjoitusajat on varattu perustekniikan harjoitteluun.

Peruskurssit keväällä 2020:

  • 7.1 – 8.2.2020
  • 17.3. – 18.4.2020

Lisätietoa peruskursseista

Harjoitusmaksut 2020

Vuosipuolikkaan harjoitusmaksu junioreilla ja aikuisilla on 160 eur.

Aikidoliiton, tapaturmavakuutuksen sisältävä, aikidolisenssi on kaikille harjoittelijoille pakollinen. Muistakaa siis hankkia aikidolisenssi vuodelle 2020. Aikidolisenssistä ja sen hankkimisesta saat lisätietoa Aikidoliiton sivuilta:https://www.aikidoliitto.fi/liitto/lisenssi/. Lisenssin saa hankittua myös ilman tapaturmavakuutusta jos oma vakuutuksesi kattaa myös taistelulajien harjoittelussa tapahtuneet tapaturmat.

Aloittelijoille aikidoliitto tarjoaa maksuttoman tutustumislisenssin ja -vakuutuksen jotka ovat voimassa maks. 3 kk tai ensimmäiseen graduointiin asti. Tutustumislisenssin saa hankittua täyttämällä aikidoliiton tutustumislisenssi-loimakkeen.

 

Tervetuloa, tatamilla tavataan

Tiedotusta myös Facebookin kautta. Käykää tykkäämässä FB yhteisöstä Meido-Kan aikido