Judo

Salit ja ohjaajat

Etusivu / Judo / Salit ja ohjaajat / Harjoituspaikat

Meido-Kan dojo, Päijänteentie 1, Helsinki

Mäkelänkadun ja Hämeentien välisellä Päijänteentien osuudella, Vallilan kirjaston vieressä.

Pysäköinti: Päijänteentien 1 kiinteistön pihassa olevat parkkipaikat on varattuja. Pysäköinti kadun varrella julkisilla paikoilla.

Sisäänkäynti: Sisäpihan parkkipaikan sisäänajon kohdalla on ovi, jossa Meido-Kan logolla varustettu kyltti.

WC:t: Yksi vessa yläkerrassa sisäänkäynnin vasemmalla puolella ja kaksi vessaa löytyy alakerrasta portaikosta tultaessa heti oikealla. Vessat ovat unisex vessoja.

Pukuhuoneet: Kengät riisutaan sisäänkäynnin vieressä oleville kenkähyllyille. Pukuhuoneet alakerrassa. Portaikosta katsottuna naisten pukuhuone on takaseinällä oikealla puolella ja miesten pukuhuone vasemmalla.

 

Mekaanikonkatu 17, 2. krs, Helsinki

Mekaanikonkatu 17 2. krs

Pysäköinti: Mekaanikonkatu 17 kadun varressa on parkkitilaa.

Sisäänkäynti: Mekaanikonkadun puolelta rakennuksen eteläpäästä sisään ja ylös toiseen kerrokseen (Saka-autoliikkeen yläkertaan). Toisen kerroksen ovesta eteenpäin Seitokain karate-tatami kiertäen vasemmalle. Meido-Kanin tatamit ovat käytävän päässä rakennuksen pohjoispäädyssä.

Vessat: Tatamin vieressä.

Pukuhuoneet: Ulkokengät otetaan pois ennen tatamikäytävää. Pukuhuoneet sijaitsevat käytävän oikealla puolella Seitokain Karate-tatamia vastapäätä, hieman ennen Meido-Kanin tatamia. Aulassa on kenkätelineitä, mutta huomaa, että kenkätelineitä eikä pukuhuoneita pystytä valvomaan. Omat varusteet kannattaa ottaa laukussa tatamin laidalle.

 

Tutustu harjoituskuvauksiin

Katso harjoituskalenteri