Judo

Startti cupista kasa mitaleja. Mahtava vuosi junnuilla.

Etusivu / Judo / Uutiset / Startti cupista kasa mitaleja. Mahtava vuosi junnuilla.

Startti cupista kasa mitaleja. Mahtava vuosi junnuilla.

 

Meido-Kanin ei tarvitse tällä hetkellä olla huolissaan tulevaisuudesta jos mittarina käytetään innokkaiden junnujen kisaintoa. Uskomaton ryhmä osallistunut kisasta kisaan ja vieläpä menestyksellisesti. Tästä on kiittäminen ryhmien vetäjiä, itse junnuja sekä heidän vanhempiaan. Kaikkia tarvitaan tämän pitkän matkan aikana suurempiin saavutuksiin, kuten siihen mustaan vyöhön ja isojen kisojen mitaleihin. Tie vaatii ennenkaikkea omaa motivaatiota ja tahtoa, tekemisen iloa jne. Tällä porukalla sitä ainakin tällä hetkellä näyttää riittävän.

Viimeisin Startti cup ei ollut poikkeus ja menestystä tuli 9.11. jKirkkonummella pidetystä kisasta. Mitalitilaston kakkonen! 26 osallistujaa. 6 kultaa, 1 hopea ja 8 pronssia. Upea suoritus kaikilta osallistuneilta. Kirkkonummen mitalistien jälkeen vielä tämän vuoden saldoa lukuina, joka on mahtavaa katsottavaa.

Kultaa: Lilja Harju, Aino Eerikäinen, Luke Manninen, Lauri Mäkelä, Rafael Björs, Elmiina Moilanen.

Hopeaa: Lumi Uusihakala

Pronssia: Silvia Lautso, Max Friman, Armando Wossaert, Ukko Ahonen, Lukas Kauppinen, Aarne Neuvonen, Eero Karmaluoto,Toivo Honkatukia.

Vuoden saldo kaikista neljästä Startti cupista on upea. Kolme kertaa oltu mitalitilaston kakkonen ja kerran kolmonen. Osallistumisten määrä yhteensä on 96 kisaajaa (Ensi vuonna se satanen rikki?). Mitaleja on tullut yhteensä 65 kpl, joista kultaisia 24 kpl, hopeisia 17 kpl ja pronssisia 24 kpl. Mitä tähän voi muuta sanoa kuin MAHTAVAA. Jatkakaa samalla tiellä. Urheilijan polku saattaa kuullostaa kapealta jos tämä joukko jatkaa maaliin asti. Silloin voidaan tosiaan tarvita tietä.

Esa Korkia-aho