Judo

Meido-Kanissa on vetovoimaa ja nyt myös painovoimaa vahvistuksen myötä.

Etusivu / Judo / Uutiset / Meido-Kanissa on vetovoimaa ja nyt myös painovoimaa vahvistuksen myötä.

Meido-Kanissa on vetovoimaa ja nyt myös painovoimaa vahvistuksen myötä.

Juuri tulleen vahvistuksen myötä Meido-Kanin kisaryhmä on vahvistunut tuoreimman suomalaisen EM-mitalistin myötä. Mikkelin Martti Marde Puumalainen on liittynyt joukkoihimme. Hän on jo jonkin aikaa asunut Helsingissä (Stadissa) ja on hyvää vauhtia “Hesalaistunut”. Treenaaminen on siirtynyt pääkaupunkiseudulle joten seurasiirtokin oli siitä jatkumoa. Mardella oli muutamia vaihtohetoja kiikarissa ja lopulta valinta oli selvä ja se oli Meido-Kan. Hyvät suhteet seuraan on ollut aina ja Marde oli Meido-Kanin joukkueessa voittamassa Joukkue SM pronssia 2015. Mikkelin judo valmentaja Alainin kanssa on kuitenkin tehnyt ison työn Martin menestyksen eteen ja otamme Martin nyt ilomielin joukkoomme. Tervetuloa seuraan Marde!

Marde ottaa muuten viikonloppuna ensimmäiset otelunsa Sofiassa Meido-Kanilaisena ja myös hänen ottelut ovat Akun tapaan sunnuntaina. Marden ensimmäinen vastustaja on Romanian Croitoru.

Seuralla on ollut jo pitkään hyvä vetovoima ja nyt on siis painovoimaakin, kun meillä on kaksi Suomen parasta raskaan sarjan edustajaa Erkka Kari ja Marde. Halukkutta liittyä seuraan on kova ja suurimpana voimavaranahan meillä on loistava muksu ja nappula judo. Paljon on viime vuosina tehty töitä seuran eri osa-alueilla. Yksi tärkeimpinä asioina oli seuran talouden kuntoon laitto, josta iso kiitos Heikki Lähteenkorvalle. Halukkaita huippukisaajia olisi ollut tulossa seuraan aiemminkin, mutta tuolloin seuran taloutta lähdettiin taittamaan nousuun ja seuralla oli täysi työ omassa seurassa kasvaneiden huippujen tukemisessa. Lisää huippuja ei vaan pystytty ottamaan mukaan. Tuki ei olisi riittänyt kaikille sitä tarpeen mukaan tarvitseville. Noista ajoista tilanne on parantunut paljon ja kehitystyö jatkuu. Saku Tanayama ja Arttu Laitinen ovat tehneet ja tekevät suurella sydämellä asioita seuran eteen monella eri saralla. Suuri kiitos kuuluu myös kaikille vetäjille, jotka puhaltavat yhteen hiileen ja laittavat itsensä likoon.

 

Esa Korkia-aho