Judo

Meido-Kanilla jälleen aktiivinen kilpailuviikonloppu!

Etusivu / Judo / Uutiset / Meido-Kanilla jälleen aktiivinen kilpailuviikonloppu!

Samurai Cup 1 25.1.2020 Tampere

Kisakausi on korkattu kahden eri kotimaan kisan voimin. Tampereella oteltiin Samurai cup 1 lauantaina 25.1. ja matkaan lähti 9 kisaajaa. Tuomisina oli 2 kultaa ja 4 hopeaa. Jenna Kuosmanen teki selvää jälkeä U15 -48 kg:ssa ottamalla kultaa voittaen kaikki matsit ipponilla. Jenna täydensi päiväänsä ottamalla vielä hopeata U18 ikäluokassa. Mahtavaa. Enisa Balakthanova otti puolestaan hopeaa U21 -57 kg sarjassa.

Robin paketissa

Robin Pajunen selvitti tiensä finaaliin sarjassa U21 -66 kg. Matkalla tulivähän osumaa ja pää kääreissä finaaliin jossa vastaan tuli Orimattilan Ahonen, joka oli tällä kertaa parempi ja Robinille hopeaa. Erkka Kari kävi kumartamassa kultaa, kun ei ollut vastustajia. No hyvä välillä treenata kumarrustakin? Eetu Heinonen ryömi suoraan metsästä (armeijan metsäleiriltä) kisoihin ja otteli omaa painoluokkaansa ylempänä eli -81 kg. Hyvinhän tuo meni kun selvitti tiensä finaaliin ippon voitoin ja kaikki vielä eri tekniikoilla. Finaaliin asettui vastaan Oskari Mäkinen. Kulta rakaistiin näiden “metsien miesten” välillä, sillä Oskari palvelee samassa paikassa kuin Eetukin. Puntit oli tasan valmistautumisen suhteen paitsi Eetu tietysti ylemmässä painoluokassa. Eetu taisteli todella hyvin. Oskari sai ensin waza-arin ja Eetu tasoitti ja ajoi jo 2 shidoa Mäkiselle. Ottelu eteni Golden scoreen ja Oskari sai raapaistua yrityksen, jota tutkittiin videolta ja lopulta päätöksenä piste hänelle ja Eetulle hieno hopea. Juha Kattelus otteli todella pirteästi samassa miesten alle 81 sarjassa voittaen kaksi ottelua ipponin arvoisesti, mutta hävisi myöskin Oskari Mäkiselle ja sarjassa kolmanneksi tulleelle Juho Luomalle. Tulokseksi tuli alkupoolin 3. sija. Muista ottelijoista Vanshika Sharma sai yhden otteluvoiton ja Jenna Helin jäi tällä kertaa ilman otteluvoittoa.

Startti Cup 1 26.1.2020 Järvenpää

iltapäivän ottelijat ja valmentajat

Seuran tulevaisuus näyttää enemmän kuin lupaavalta ainakin pikkujunnujen menon perusteella. Vuoden ensimmäinen Startti cup Järvenpäässä aloitettiin ensin vastaanottamalla parhaan Startti cup seuran pysti vuodelta 2019. Vauhti ei ole laantunut viime vuodesta ja heti ekassa kisassa jättijoukkue 31 kilpailijaa ja mitalitilaston ykkössija. Mahtavaa työtä junnuilta, vetäjiltä ja tietty myös vanhemmilta. Järvenpäästä raijattiin tuomisina 23 mitalia. 9 kultaa, 6 hopeaa ja 8 pronssia + hyviä matseja kaikilta. Yhteishenki oli kisassa mahtavaa ja omia kannustettiin. Hyvältä näyttää varsinkin, kun seurassa ei pyritä olla tähdenlento junnukisoissa vaan maali on siellä paljon pidemmällä.