Judo

Martti Puumalainen valittiin vuoden judokaksi

Etusivu / Judo / Uutiset / Martti Puumalainen valittiin vuoden judokaksi

Martti Puumalainen valittiin vuoden judokaksi

Martti “Marde” Puumalainen on valittu Suomen judoliiton toimesta vuoden judokaksi. Marden vuosi on ollut hyvä ja hän on ollut mitali otteluissa ja pistesijoilla Grand Slam ja Grand Prix -kisoissa useasti. Kävipä Marde Australiassa voittamassa Oceanian Openinkin. Siinä sivussa on tietenkin voitettu myös SM-kisat.

Suunta on ollut koko ajan ylöspäin ja sitoutuminen harjoitteluun todella korkealla tasolla. Joulukuussa Marde pääsi vielä arvostettuun Masters -turnaukseen, jonne pääsee vain sarjansa 32 parasta maailman rankingin perusteella. Pienestä on ollut kiinni myös mitalit, mutta niinhän se judossa välillä on. Marde on kaatanut lukuisia nimimiehiä, joten mahdollisuudet on vaikka mihin ja matkalla siihen jackpottiin ollaan jos ihmeitä ei satu. Marde on noteerattu myös kansainvälisillä judo sivuilla ja varmasti vastustajat tietävät, ettei Marden kanssa tule helppoa matsia.

Pieni polvivamma pitää Marden nyt suunnitelluista tammikuun tapahtumista taukoa ja sitten taas täysillä kohti sitä tavoitetta, mikä alitajunnassa jatkuvasti pyörii. Meido-Kanista aiemmin myös Aku Laakkonen on saanut vastaavan tittelin.

Oikein hyvää ja tuloksellista vuotta 2023 Mardelle ja kaikille Meido-Kanilaisille. “Never give up”. Vuoden kaikki valinnat löytyvät Suomen judoliiton sivuilta.
Esa Korkia-aho