Judo

Maamme laulu soi Australiassa, Nuoriso-osasto kahmi mitaleja Tampereella

Etusivu / Judo / Uutiset / Maamme laulu soi Australiassa, Nuoriso-osasto kahmi mitaleja Tampereella

Maamme laulu soi Australiassa, Nuoriso-osasto kahmi mitaleja Tampereella

Martti Puumalainen Otteli Australian Perthissä Oceanian Open kisassa mestariksi. Vaikka kisa on ns. open, jaettiin siellä silti IJF:n Grand Prix tason pisteet. Joku voi sanoa, että kalliit
pisteet, mutta ne ovat oikeasti kallisarvoiset pisteet, sillä maailman ranking lista sijoitukseen niillä on merkitystä. Marde oli sarjan ykkössijoitettu ja selvisi nyt parilla ottelulla. Ensin kyytiä sai kengurumaan oma poika Liam Park. Marde hyppyytti miehestä kaksi waza-aria näyttäen seoi-nageansa sekä migiksi että hidariksi ja tuloksena ippon. Finaalissa vastaan tuli Slovenian Vito Dragic, jolle Marde ei antanut mahdollisuuksia. Martti oli joka käänteessä askeleen edellä ja otti ensin kouchilla waza-arin. Dragic heräsi hieman, mutta Marde päätti matsin tyylikkäällä sodella ipponin arvoisesti ja näin Ausseissa saatiin kuulla meille niin tärkeä kappale eli Maamme laulu. Pitkään ei tätä ehdi juhlia, kun seuraava kisa on 4.11. starttaavat Bakun Grand Slam kisat , jossa mukana myös Meido-Kanin Faye Njie.
Nuoriso-osasto esiintyi vahvana Tampere shiaissa. Meido-Kanilta oli mukana iso joukkue 17 kilpailijaa (jotkut kahdessa ikäluokassa). Mitalitilaston kakkossija tuli 4 kullan, 7 hopean ja 4 pronssin turvin.
Mahtavaa, että meidän nuorten osasto voi hyvin ja ovat aktiivisia.

Kultaa vuolivat: Neo Ajo, Maksim Onoprienko,Markus Pruuns ja Joel Rajala.

Hopeaa: Ulriikka Mankonen,Einaz Mohammadi, Nima Mohammadi, Aarne Neuvonen x 2, Anton
Pitkänen ja Sandra Pruuns.

Pronssia: Oula Hyvönen, Mario Pruuns, Oona Talassaari ja Jonathan Tönisson.

Coacheina hääräsi Emma ja Tapani Piri (huomataan Emma, joka Ouluun muutosta ja seuran vaihdosta huolimatta jaksaa pitää huolta ”omista kasvateistaan” todella suurella sydämellä)

Onnittelut Mardelle ja muille mitalisteille!

Meido-Kanin coacheista allekirjoittanut, Miia Heikkinen, Antti Heinonen ja Saku Tanayama vietti viikonloppua myös tatamilla Urhean tekniikkakoulutuksessa, jonka
veti Ranskan Darcel Yandzi . Palautettiin mieleen taas niitä perusasioita eli ei mitään maagista vaan
loogista tapaa ajatella. Kiteytettynä voisi käyttää erään naislaulajan sanoja Hips don’t lie.

Esa Korkia-aho