Judo

Eetu ja Erkka osallisina useissa armeijan taisteluissa

Etusivu / Judo / Uutiset / Eetu ja Erkka osallisina useissa armeijan taisteluissa

Eetu Heinonen ja Erkka Kari ottivat viikolla osaa useisiin armeijan taisteluihin. Pojat eivät kuitenkaan olleet hakemassa Karjalaa takaisin vaan mitaleja Puolustusvoimien kamppailupäiviltä, joissa on mahdollisuus osallistua useisiin eri kamppailulajeihin. Judokat pärjäsivätkin hyvin melkein lajissa kuin lajissa. Tämänkertaiset kisat järjestettiin Utissa.

Painoluokat olivat vähän normaalista poikkeavat, mutta sehän ei poikia haittaa. Eetu voitti omassa lajissaan eli judossa kultaa, voittaen toisen judokan eli Oskari Mäkisen finaalissa. Lukkopainista Eetu sai hopeaa, nyrkkeilystä tuli pronssia ja vapaasta sekä kreikkalais-roomalaisesta painista neljännet sijat. Vähän oli kuulemma säännöt hakusessa edellämainituissa lajeissa ja tuli tehtyä säännön vastaisia juttuja vahingossa.

Erkka puolestaan otti judossa kahdessa painoluokassa eli raskaasa ja avoimesa. Raskaasta sarjasta tuli hopeaa ja avoimesta pronssia kun semarissa pienempi Valtteri “Ylläri pylläri” Olin yllätti Erkan.Vapaassa ja kreikkalais-roomalaisessa painista tuli kultaa molemmista. Lukkopainista hopeaa. Sotilaspenkistä kultaa ja superfinaalista, jossa vapaapainin ja sotilaspainin voittajat kohtaavat toisensa tuli myös kultaa. Kaiken kukkuraksi kultaa vielä vapaaottelustakin eli ns. häkkitappelusta.

Mahtavaa toimintaa kundit. Puolustusvoimat saavat hyvää vahvistusta judokoista.

Alla olevasta linkistä näkyy (toivon mukaan) Erkan tyylinäyte vapaaottelusta.

https://www.facebook.com/sotilasurheiluliitto/?eid=ARDTz9xGzqEHOJMoUl9pLBMROi5dVGKtmWhVyzOhxH1cRIrVmzgZyplKwQr9Oy-LmSEZItSa5VePF1yn