Judo

Kisakausi aloitetiin mitalimyrskyssä

Etusivu / Judo / Uutiset / Kisakausi aloitetiin mitalimyrskyssä

MEIDOKANIN NUORTEN JUDOKOIDEN KISAKAUSI ALOITETTIIN MITALIMYRSKYSSÄ

Syysmyrsky Etelä-Suomessa sai vastineensa Nummelassa järjestettyjen judokisojen mitalimyrskystä, kun Meido-Kanin ottelijat avasivat viikonloppuna syksyn kisakautensa.

Lauantai, 7.10.2023: Hiiden Shiai
Meido-Kanin 29 osallistujasta, joista 22 erillistä urheilijaa ja 7 osallistui kahteen sarjaan, saavutettiin yhteensä 20 mitalia:
🥇 7 kultaa
🥈 8 hopeaa
🥉 5 pronssia

Monet osallistujat astuivat ensimmäistä kertaa Shiai-kisoihin ja osa heistä haastoi itsensä kilpailemalla vanhemmissa ikäluokissa. Tulokset olivat poikkeuksetta erinomaisia!

Tämän saavutuksen myötä heistä tuli kisan menestynein joukkue.

Sunnuntai, 8.10.2023: Startti-Cup 3/2023
Tämä kisa oli suunnattu aloittelijoille. Täälläkin nähtiin muutamia lauantain sankareita, mutta myös uusia kokeilijoita. 14 Meido-Kanin ottelijasta saavutettiin 12 mitalia:
🏆 6 kultaa
🥈 2 hopeaa
🥉 4 pronssia

Monen ottelijan suorituksessa oli havaittavissa selkeä kehittyminen päivän mittaan. Pienet ja tasaiset poolit yhdessä hyvän tunnelman kanssa tekivät kisapäivästä ikimuistoisen.

Lauantain ja sunnuntain jälkeen Meido-Kan sijoittui kokonaismitallitilastossa komeasti toiselle sijalle!

Aino DEPPE 5.kyu TA9-33,8

Erityinen kiitos kuuluu vielä Meido-Kanin valmentajille, joita oli runsaslukuisasti paikalla ja jotka antoivat kaikkensa kisaviikonlopun aikana. Sydämellinen kiitos myös järjestävälle seuralle, Nummelan judolle, sekä tuomareille, joiden panos oli korvaamatonta.

Startti-Cupit: Ensiaskeleet Kilparadoilla
Startti-Cupit tarjoavat loistavan mahdollisuuden niille, jotka ovat ottamassa ensiaskeliaan kilpajudoissa. Osallistujakriteerit on suunniteltu niin, että mukana ovat ne, joilla on alle 5 otteluvoittoa shiai-tasolla ja joiden vyöarvot sijoittuvat välille 6-5 ja 4-3 kyu.

Teksti: Tapani Piri