Judo

Khirchlalla neljä matsia Berliinissä

Etusivu / Judo / Uutiset / Khirchlalla neljä matsia Berliinissä

Khirchlalla neljä matsia Berliinissä

2 voittoa ja 2 tappiota Berliinissä. Monessa kisassa/sarjassa tällä olisi jo pistesijoilla vaan ei Berliinissä

Khirchla Khirchilashvili pääsi matsien makuun ja kuittaamaan edellisen viikonlopun tappiota Berliinin kovatasoisessa U21 Eurooppa cupissa 27.7.

Khirchlan sarjassa -66 kg oli taas sopivasti osallistujia eli 58 judokaa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Portugalin Barreiros ja Khirchla aloitti kisat heti ippon voitolla. Toiseen matsiin vastaan tuli Saksan Blamberger, joka vei vuorostaan Khirchlaa ipponin arvoisesti ja eteni aina poolivoittajaksi ja pronssimatsiin, tosin häviten sen ja sijoitus viides.

Keräilyt kutsuivat Khirchlaa ja vastaan tuli Turkin Aksoy. Tuloksissa matsi päättyi Khirchlalle joko tasan 4 minuutin kohdalla 10-0 tai sitten kaveri ei tullut matolle. Toimituksella ei ole tarkempaa tietoa tätä tehdessä. Niin tai näin turkkilainen vietiin kebap kioskille joko Khirchlan toimesta tai sitten nälkä yllätti ennen matsia. Toisessa keräilyssa vastaan tuli Israelin Bobovich, joka vuorostaan voitti matsin ipponilla ja oli lopulta seitsemäs. Khirchlalle kuitenkin 4 matsia eli paremmin meni kuin Prahassa. Lisää vaan kv-matseja plakkariin. Khirchlan vuosi on ollut hyvä ja tekeminen on ollut nousujohteista. Parhaimmillaan Khirchla pystyy haastamaan kenet tahansa.

Esa Korkia-aho