Judo

Kausi yskähdellen käyntiin. 32 mitalia kumminkin.

Etusivu / Judo / Uutiset / Kausi yskähdellen käyntiin. 32 mitalia kumminkin.

Kisakausi 2019 lähti yskähdellen käyntiin. Osa kisaajista nimittäin jäi kotiin yskimään ja potemaan flunssaa, kun ensimmäiset kilpailut kotimaassa käytiin. Samurai cup yskähteli myös, koska osanottajamäärä oli monessa sarjassa pieni.

Startti-cupissa pikku junnut lähtivät isolla joukolla kisamaan ja mitalitilaston kakkossija 21 mitalilla. 8 kultaa, 5 hopeaa ja 8 pronssia

Samurai cup oteltiin 26.1. Tampereella. Sieltä vanhemmat toivat 11 mitalia. Kaksi kultaa, 5 hopeaa ja 4 pronssia. Balakthanovan siskokset ottivat kahden ikäluokan sarjoissa. Perhesovun vuoksikin oli hyvä että toinen voitti toisen sarjan ja toinen toisen. Isoveli Vadud Balakthanov palasi tatameille ja otti hopeaa. Eetu Heinonen otteli myös kahdessa luokassa, jotta sai matseja ja tulihan niitä jo yhdessä matsissakin kolmen ottelun verran, kun Eetu otteli Olinia vastaan 12 minuuttisen matsin.

Upeaa oli myös pikkujunnujen aktiivinen kisainnostus. Isolla joukolla mukaan jälleen kerran. Startti cup oteltiin 27.1. Järvenpäässä.

Samurai cup mitalistit:

Kultaa: Enisa Balakthanova (T18 -57 kg) ja Heda Balakthanova (N21 -57kg)

Hopeaa: Enisa Balakthanova (N21-57 kg), Heda Balakthanova (T18 -57 kg), Eetu Heinonen (U21 -73 kg), Khirchla Khirchilashvili (U21 -66 kg), Vadud Balakthanov (M -73 kg)

Pronssia: Eetu Heinonen (M -73 kg) , Artjom Mantulin (U21 -81 kg), Robin Pajunen (U21 -66 kg), Joel Ylitalo (M -66 kg)

Startti cup mitalistit:

Kultaa: Ukko Ahonen, Riku Korhonen, Aleksi Kosonen, Silvia Lautso, Juho Nyman, Axel Ondo Mba, Joel Rajala, Aamu Rönkkö.

Hopeaa: Isabella Aaltonen, Aino Eerikäinen, Lilja Harju, Verner Innanen, Elmiina Moilanen.

Pronssia: Max Friman, Toivo Honkatukia, Ilkka Huupponen, Aku Kylmäluoma, Andreas Lautso, Viikka Muukka, Matti Ruotsalainen, Antti Vierikko.