Judo

Kaksi Meido-Kanilaista Pariisin Olympialaisiin!

Etusivu / Judo / Uutiset / Kaksi Meido-Kanilaista Pariisin Olympialaisiin!

Kaksi Meido-Kanilaista Pariisin Olympialaisiin!

Nyt asia on virallisesti vahvistettu Kansainvälisen judoliiton (IJF) osalta: kaksi Meido-Kanin judokaa ottelee Pariisin Olympialaisissa. Tämä on mahtavaa, sillä tällaista ei ole aiemmin tapahtunut – vaikka meillä on ollut edustajia aiemminkin Olympialaisissa, ei koskaan kahta kerrallaan.

Faye Njie pääsee kisoihin Afrikan judoliiton listoilta ja Martti Puumalainen Suomen listoilta. Lisämaustetta kotikatsomoihin tuo myös Riihimäen judoseuran Luukas Sahan selviytyminen kisoihin. Faye ottelee sarjassa -73 kg maanantaina 29.7. ja Martti ottelee sarjassa +100 kg perjantaina 2.8. Jokaisena kisapäivänä käydään yksi painoluokka naisissa ja yksi miehissä kerrallaan.

Judon ottelut järjestetään hallissa, joka sijaitsee aivan Eiffel-tornin kupeessa. Toivotamme kundeille nyt hyvää valmistautumista kisoihin, jotta he voivat suoriutua Pariisissa vuoden tai jopa uransa parhaissa otteluissa.

Oikeastaan voisi sanoa, että kolme Meido-Kanilaista osallistuu kisoihin, sillä seuramme pitkäaikainen valmentaja Esa Korkia-aho on valittu Pariisin Olympialaisten valmennusryhmään. Onnea ja tsemppiä myös olympiavalmentaja-Esalle!

Helsinki Judo Camp 2024

Helsinki Judo Camp järjestetään 1.8.–4.8., ja leirille on järjestetty iso screen, josta voidaan seurata kisoja hikoilun ohessa. Nostetaan kunnon olympiahuuma myös HJC- tatamille ja sen reunalle. Toivotamme kaikki judokat tervetulleiksi HJC:lle.


Kansainvälisen judoliiton (IJF) täydelliset listat löytyvät sivulta: IJF uutinen.

Martti Puumalainen Olympic Team Paris Olympic 2024 Judo Meido-Kan
Martti Puumalainen Olympic Team Paris Olympic 2024 Judo Meido-Kan
Faye Olympic Paris 2024 Judo Maido-Kan
Faye Olympic Paris 2024 Judo Maido-Kan