Judo

Covimpia myös Covid vuonna. Hieno mitalisaldo vaikeasta vuodesta huolimatta.

Etusivu / Judo / Uutiset / Covimpia myös Covid vuonna. Hieno mitalisaldo vaikeasta vuodesta huolimatta.

Covimpia myös Covid vuonna. Hieno mitalisaldo vaikeasta vuodesta huolimatta.

Mitä Meido-Kanin kisaajat olisivatkin voineet saavuttaa js vuosi olisi ollut ns. Normaali? Kisat mitkä onneksi saatiin vietyä läpi toi seuralle menestystä. Vuoden saldo oli 80 mitalia, joista 34 oli kultaisia. Pikku Startti cupilaiset saivat vain yhden osakilpailun, mutta voittivat siellä mitalitilaston huikealla saaliilla 9 kultaa, 6 hopeaa ja 8 pronssia!!!! Toivottavasti into ja nälkä säilyy näillä samurain poikasilla. Isommat tykitti vähintään yhtä hyvää tulosta. Nuorten SM-kisoissa mitalitilaston ykkössija ja kruununa joukkuemestaruus. Nuorten henkilökohtaiset mitalit ottivat: Jenna Kuosmanen, Enisa Balakthanova, Robin Pajunen ja Artjom Mantulin kultaa, Ronja Miekkalehto (nyk. Orimattilan Judoseura) hopeaa ja Vanshika Sharma ja Khirchla Khirchshilashvili pronssia.

Baltic Sea Championships kisassa Meido-Kan oli mitalitilaston kolmas, mutta paras suomalainen seura, ottamalla 7 mitalia. Martti Puumalainen ja Aku Laakkonen kultaa. Aku normaalia sarjaansa ylempänä. Erkka Kari hopeaa.Pronssia nappasivat Jenna Kuosmanen, Ronja Miekkalehto, Eetu Heinonen ja Petteri Sulander.

Nuoret laittoivat vanhemmat haasteen edessä, kun aikuisten SM kisat saatiin kuitenkin siirron jälkeen järjestettyä Orimatilassa. Eikä vanhemmat pettäneet odotuksia. Yksilökisan mitalitilaston ykkönen kymmenellä mitskulla. Lähdetään pronssit edellä eli ne prenikat ottivat Enisa Balakthanova, Heda Balakthanova, Ronja Miekkalehto ja Eetu Heinonen joka vaihtoi sarjaa ylemmäksi. Hopeaa otti Petteri Sulander ja Aku Laakkonen avoimessa painoluokassa!!! Kultaa tuli tuplaten Martti Puumalaiselle +100 kg sarjassa sekä avoimessa ja Aku Laakkonen vei sarjan -81 kg suvereenisti eli ipponein. Sunnuntaina uusittiin viimevuotinen eli myös joukkuemestaruus voitettiin ja pytty pysyi Päijänteentien salilla. (Vielä kun pokaaliin saataisiin laatat viime vuosilta)

Martti Puumalainen valittiin vielä aikuisten EM-kisoihin, joissa prhaana suomalaisena otti otteluvoiton, mutta arpa toi IJF ranking kolmosen heti toiseen matsiin ja siitä tappio.

Meillä on todella hyvää porukkaa kasassa ja vaikka vuosi on ollut vaikea harjoittelun ym. Suhteen pidetään lippu korkealla ja jonkun lätkäpelaajan sanoin eiku eteenpäin. Toivon, että nämä junnummat eivät myöskään anna periksi vaan jatkavat harjoittelua. Kotona ja ulkona voi treenata juttuja ja kyllä tästä jokainen samurai selviää. Tässä kohtaa kiitokset judokoille, vetäjille, valmentajille ja vanhemmille ja kaikille Hyvää Joulua ja aivan varmasti parempaa uutta vuotta.

 

Esa Korkia-aho